Minn kota PowerDrive BT elektromos csonakmotor

Minn Kota Powerdrive elektromos csónakmotor

Minn kota PowerDrive BT

Lábbal történő távirányítással és fokozatmentes sebességszabályozás!
Az alaptartozékként biztosított, 6 m hosszú kábelt tartalmazó Micro Touch nevű, lábbal működtethető távirányító segítségével a Minn Kota PowerDrive modellnek köszönhetően bárhol ülve kényelmesen és biztonságosan irányíthatja és szabályozhatja csónakját ill. annak sebességét......

Az alaptartozékként biztosított, 6 m hosszú kábelt tartalmazó Micro Touch nevű, lábbal működtethető távirányító segítségével -a Minn Kota PowerDrive Minn-kota Powerdrive elektromos csónakmotormodellnek köszönhetően bárhol ülve kényelmesen és biztonságosan irányíthatja és szabályozhatja csónakját ill. annak sebességét, miközben kizárólag a horgászatra összpontosíthat. A modell, csakúgy mint az Egyesült Államokban az orrészen kerül rögzítésre. Ezáltal a jármű irányítása lényegesen könnyebbé válik, hiszen az általunk kiválasztott célt mindvégig szem előtt tarthatjuk, ezenkívül a csónakot a motor pontosan a kijelölt cél irányába vezeti. A motor felszerelése elméletileg egy függőleges felületen pl. a fartükrön is megoldható lenne. Az éppen használaton kívüli motort egy praktikus fogantyú segítségével felhúzhatjuk, megbillenthetjük és a motortartó szerkezetben rögzíthetjük. Kiegészítő tartozékként egy, a motor egyetlen kézmozdulattal történő leszerelését elősegítő szerelőplatform valamint a CoPilot kézi távirányító szerkezet kétféle változata is kapható.

 

 

 

Minn-kota Powerdrive elektromos csónakmotor lábpedál

Kiegészítők:

CoPilot rendszer A Minn Kota "Powerdrive" motorok, a Powerdrive Autopilot és Powerdrive Autopilot Sonar modellek számára, vezetékes vagy rádióhullámokon keresztül kommunikáló verzióbanhttp://minnkota.hajo-felszereles.hu/copilot.jpg

Csónakjának haladási irányát és sebességét -a Powerdrive modellek lábpedálja helyett kizárólag a Minn Kota modellek esetében tudja bárhonnan, csupán mutatóujja segítségével szabályozni. A CoPilot technológiának köszönhetően a
halak fárasztásának minden mozzanatát élvezheti illetve kézben tarthatja. A 7,5 m kábellel szerelt egyszerű kivitelű modellt a lábpedál helyett a motorhoz csatlakoztatjuk. E távirányító készülék valamennyi, a lábpedálokon is megtalálható funkcióval rendelkezik. Be-/kikapcsolás, sebességszabályozás és menetirány jobb/bal. Alaptartozék az övre csatolást elősegítő klipsz is. A CoPilot modell szabadalmaztatott vezetéknélküli verziója feleslegessé teszi a fedélzeti kábelek alkalmazását és egyúttal korlátlan mozgásszabadságot is biztosít. A csónakot egyetlen gombnyomás segítségével bárhonnan vezérelhetjük. A kisméretű, ergonómikus vezérlőegység karszalagon vagy övön is hordható sőt akár a horgászbotra is felerősíthető. A vezetéknélküli vevőkészüléket 2 csavar segítségével rögzíthetjük a Powerdrive modellek tartószerkezetének oldalán. A lábpedál, szükség esetén a vezetéknélküli CoPilot modell mellett is működtethető. Ezen esetekben a lábpedál élvez prioritást.

Minn-kota Powerdrive elektromos csónakmotor távirányító

 

Powerdrive AutoPilot modell

( autómata kormányzás )

Hódoljon nyugodt szívvel szenvedélyének!
A Minn Kota Powerdrive AutoPilot modellek elvezetik Önt a halrajok tartózkodási helyére.

A Minn Kota forradalmian új robotpilóta-navigációs rendszere megtestesíti mindazt, amire Önnek a halrajok felkutatása során a jármű jobb és kényelmesebb irányítása érdekében szüksége lehet. A "Powerdrive AutoPilot" modell segítségével mindez kézzelfogható közelségbe került. E modellt akár az Ön személyes és hangtalan kormányosának is tekinthetjük. Önnek nincs más teendője, mint a robotpilóta funkció gombjának megnyomása, a kívánt -pl. a parttal párhuzamosmenetirány megválasztása, és a továbbiakban a Powerdrive AutoPilot technológia egy elektromos iránytű segítségével már automatikus módon tartja a megadott irányt. Valóban ilyen egyszerű az egész! A funkciónak köszönhetően szabaddá teheti kezét, s egyúttal jobban összpontosíthat a horgászatra, a csalira illetve a kapásokra, míg a motor önállóan korrigálja a szélerő ill. irány valamint a hullámok okozta legenyhébb mértékű menetirány változásokat is. Azonban áramló vizeken is kitűnő szolgálatot nyújtanak a Minn Kota "AutoPilot" modellek. Ezideig talán kontrollálatlanul haladt a különböző áramlatokon lefelé, vagy folyamatosan változtatnia kellett ülőpozícióján, esetleg a motor segítségét kellett igénybe vennie annak érdekében, hogy megközelítőleg a megválasztott helyen tartózkodhasson. Mindez már a múlté! Irányítsa csónakját orral az áramlat irányába, kapcsolja be a robotpilóta funkciót, majd a fokozatmentes sebességszabályozó segítségével hangolja a csónak sebességét az áramlat sebességére! Ezt követően a kiválasztott helyen tartózkodhat anélkül, hogy a csónak elhagyná a megadott irányt. Csökkentse a sebességet, melyet követően lassan az áramlat irányába haladhat, miközben a motor a csónak orrát továbbra is a megfelelő irányban az áramlatnak megfelelően tartja, ezzel is elősegítve azt, hogy ülőpozícióját kényelmesen megtarthassa. E funkció tökéletes hatékonyságának elérése érdekében a Minn Kota "Powerdrive AutoPilot" modelljei kizárólag a csónak orrán rögzíthetőek. A sebességszabályozás valamint a kormányzás egy lábbal működtethető távirányító szerkezet segítségével megy végbe. Azon ügyfelek, akiket e módszer nem győzött meg, tartozékként a szabadalommal védett CoPilot kézi távirányítót is megrendelhetik.

Minn-kota Powerdrive elektromos csónakmotor navigálás

A parttól való állandó mértékű távolság megtartása érdekében a motorfej segítsé-gével vezérelje csónakját egy, a parttal párhuzamos partjel irányába. Ezt követően a robotpilóta addig tartja a megadott irányt, amíg Ön azt nem módosítja.

  Annak érdekében, hogy sodrásban, vagy egy szakadó mentén horgászhasson, a motorfejjel irányozzon be egy távoli partjelet. Ezt követően a motor automatikusan e vonal Minn-kota Powerdrive elektromos csónakmotor navigációmentén vezeti a csónakot miközben folyamatosan korrigálja a változó intenzitású szélerősség valamint hullámzás okozta irányváltozá-sokat. E technológia segítségével könnyedén eljuthat a halak által kedvelt helyekre. Az AutoPilot kiváló szolgálatot nyújt azokban az esetekben is, amikor csónakunkkal egy halraj felett szeretnénk megállni, hiszen a motor a szél, hullám és áramlati viszonyoknak megfelelően szabályozható. Az AutoPilot az előzőleg megválasztott irányban tartja a csónak orrát, melynek köszönhetően tartósan a kívánt helyen tartózkodhatunk.
A félszigetek, cölöphidak és szigetek kikerülése ill. körülMinn-kota Powerdrive elektromos csónakmotorhajózása érdekében elegendő a távirányító lábpedáljának egyszeri megnyomása. Mialatt az adott akadály körül halad, irányozzon be egy újabb távoli partjelet, melyet követően az AutoPilot máris átveszi az irányítási feladatokat és egyúttal az új menetirány vonalán tartja a csónakot.  

Amennyiben egy olyan szakaszon szeretne haladni, Minn-kota Powerdrive elektromos csónakmotoramelyen előzőleg kiváló volt a fogási eredmény, nincs más teendője, minthogy 180°-kal elfordítja a motorfejet, és az AutoPilot a csónakot pontosan az előzőleg megtett szakaszon fogja visszavezetni.