Minn Kota elektromos motor használati útmutató

Kedves Olvasók!

Naponta több százan olvassák fórumbejegyzéseinket, terméktanácsainkat.
Egyre többször kapunk olyan visszajelzéseket, hogy az egyik-másik helyről megvásárolt Minn-Kota motorhoz nem kaptak használati útmutatót.
De ami a legrosszabb nem kapnak szakszerű felvilágosítást a motorokról, így megszaporodtak azon érdeklődők száma is, akiknek nem megfelelő a motor.

Sajnos a Magyarországra behozott Minn-Kota motorok nagytöbbsége nem legálisan, nem a hivatalos importőrön keresztül kerül be az országba.

Ezek a motorok olcsóbbak, mint amiket mi árulunk, de megvannak a hátrányaik is:

  • Nincs garancia
  • Nincs szakszerű felvilágosítás
  • Nincs használati útmutató


A nem szakszerű felvilágosítás ára az lett, hogy a Minn-Kota motorok jó híre veszélybe került, hiába kitűnő a termék, ha valaki nem azt a motort vásárolta, ami neki megfelelő lenne, onnantól a Minn-Kota mint márka egy csalódás.

Egy-két „keselyűcég” a gyors pénzkereset reményében a vámot kikerülve feketén hozza be a motorokat hazánkba. A  garancia más országra érvényes, tehát ha netalán valami gond van a motorral, a vevőnek mélyen a zsebébe kell nyúlni a javításért.

De ezen ki az, aki nyer?

Csak és kizárólag a „keselyűcég”. A vásárló kap egy olcsóbb motort használati útmutató nélkül, szakszerű tanácsadás és garancia nélkül. Üzletünkben alkalmazottainak a Minn-Kota motorok terén szakképzettek, Magyarországra érvényes garanciát, használati útmutatót, és terméktanácsadást minden esetben biztosítunk ügyfeleink számára.

Sajnos a pénz nagy úr, és persze mindenki az olcsóbb árú motort választja. Mindaddig ezzel nincs is semmi baj, amíg nem hozzánk járnak panaszkodni az elégedetlen ügyfelek, és nem mi kapnánk feljelentést a fogyasztóvédelemnél, más cég átverései miatt!

Mi is csak egy cég vagyunk a sok közül, nem vagyunk sem az importőr, sem a garanciális szervízhálózat. Annyi külömbség van köztünk és a keselyűk között, hogy mi igaz drágábban, de hivatalosan forgalmazzuk az elektromos csónakmotorokat!