Egyéb Minn Kota kiegészítők

Minn Kota hosszabító karok

Minn Kota hosszabító karok

A hosszabbító kar könnyű műanyag, neoprén markolattal.
Egyszerűen és gyorsan felszerelhető. Segítségével akár távolabbról is irányíthatóvá váli a csónak.

Kétfajta kivitelben kapható

  • Fix: 40 cm és 75 cm hosszúságban
  • Teleszkópos: 43-63 cm és 61-101 cm hosszban
Árak és vásárlás
Minn Kota Power Center akkumulátor doboz

Minn Kota Power Center901290

A doboz belső méretei: Hossz x Szél x Magasság 340x180x225mm. A doboz ideális kisebb csónakokhoz, ahol az akkumulátor nincs fixen beépítve. Hordfülekkel ellátott. Dobozon megtalálható a töltöttség kijelző, külső saruk szárnyasanyákkal, hogy könnyebben csatlakoztathassuk a motort. Ez a csatlakozó 60A-s biztosítással rendelkezik, továbbá két további, 10A-s csatlakozóval is ellátott.

Árak és vásárlás
Minn Kota Digitális akkumulátor teszter

Minn Kota Digitális akkumulátor teszter901112

A Minn Kota akkumulátor teszter azokhoz a motorokhoz ajánlott, amelyek nincsenek ellátva töltettség visszajelzővel. Zsebekben is könnyedén elfér. Minden 12 Voltos akkumulátorhoz megfelelő. A kijelző egy LED sorral van ellátva, ami mutatja az akkumulátor töltettségét. A töltettség színtek: teli-2/3-1/3-0. Az akkumulátor pozitív és negatív csatlakozójához érintjük, és máris mutatja a szükséges adatokat.

Árak és vásárlás
Akkumulátor gyorsrögzítő

Akkumulátor gyorsrögzítőnem minn kota termék

Ezek a saruk az akkumulátor pólusairól néhány másodperc alatt eltávolíthatóak. A műanyag védőkupakoknak köszönhetően a rövidzárlat kockázata teljesen kizárt. Anyagösszetétel: ónozott sárgaréz, A4 rozsdamentes acél (nirosta) és polipropilén kupakok. Max. kb. 35 mm2 keresztmetszetű kábelekhez illetve max. 800 Amper áramerősséghez.

Árak és vásárlás
Elektromos kábel

Elektromos kábel piros / feketenem minn kota termék

Rézszálú huzalsodrát, vörös vagy fekete szigeteléssel. Ideális a különböző E-motorok (pl. Minn Kota) kábeleinek meghosszabbításához vagy horgonycsörlők árammal történő ellátásához (16 mm2, max. 1000 Watt)
Szín: piros / Fekete
Keresztmetszet: 2,5 mm2, 4 mm2, 6 mm2, 10 mm2 , 25 mm2 35 mm2

Árak és vásárlás